Hoppa till sidans innehåll

Omgång 7: Djurgården B - JBTK


Inför omgång 7

Efter ett längre uppehåll är det dags för sista lagmatchen innan serien vänder. Motståndarna denna gång är Djurgården.

Lagmatchen spelas 9/1 kl 20:00 borta i GIH-hallen.

JBTK

JBTK spelade innan jul- och nyårsuppehållet mot Sickla och förlorade med 2-8. Därmed övertog tyvärr JBTK jumboplatsen i serien.

Djurgården B

Innan uppehållet besegrade Djurgården ett Tullinge på bortaplan med 3-8, vilket gav dem deras tredje lagmatchseger hittills. Två spelare att se upp för är Djurgårdens Tommi R samt Karl-Åke F, vilka har 14-0 respektive 8-1 i matcher. Dock inte helt oväntat då de i skrivande stund har 1628 samt 1445 rankingpoäng och egentligen hör hemma i en högre serie.


Referat

Boris, Micke M, Alexander, Henrik och Göran åkte till Stadion för att möta Djurgården på bortaplan. Boris, Micke, Alex och Henrik tog bilen. Göran satsade på tunnelbanan.

Efter en mycket kryddstark vietnamesisk Pho och lite middagssovande så slängde Göran sig på T-banan bara för att få kasta sig av igen i Liljeholmen för ett akut toalettbesök. Efter detta bestämde sig Göran för att nöja sig med dubbelspel under kvällen.

Nåväl, Djurgården hade två högt rankade spelare och två som det gick att slå med lite vind i seglen. Micke mötte den högst rankade och lyckades få en poäng på en kantboll i tredje set. Boris klarade sig något bättre men förbannade sitt beslut att använda ett nytt racket som han inte riktigt var van vid. Alex torskade också sin match. Henrik vinner sin.  3 - 1 till Djurgården.

Dags då för spelarnas andra match där Alex lyckades vinna sin efter en jämn femsetare. 6 - 2.

Dubbeldags! Göran och Alex förlorar med 0-3 mot de 2 bäst rankade. 7 - 2.
Henrik och Boris lyckas ta hem segern i skiljeset. 7 - 3.

Detta innebar en möjlighet för fyra nya singelmatcher. Boris och Alex förlorar med 0-3 samtidigt som Henrik spelar mot Djurgårdens tvåa. Han tar första set med 11-9, men förlorar dock andra med 3-11. Under tredje set avbryts matchen då det redan står klart att Djurgården avgått med segern. En bedrift av Henke i alla fall!

8 - 3 till Djurgården.

Referat skrivet av Göran W.

Uppdaterat efter lite faktakorrigeringar. :-) 

Uppdaterad: 14 AUG 2018 21:44 Skribent: Pär Johansson
E-post: Adressen Gömd

pmjo IT AB

J-O Myhrbergs Byggservice AB

Stöd Jarlabergs BTK - Gräsroten

Gilla Jarlabergs BTK på Facebook

Postadress:
Jarlabergs BTK - Bordtennis
Mattias Carlsson, Trillans Väg 51
13149 Nacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: mattias.jbtk@gmail.c...

Se all info