Hoppa till sidans innehåll

Omgång 3: Boo F - JBTK


Inför omgång 3

I den tredje omgången är det dags för JBTKs andra bortamatch då de besöker Boo KFUM F. Lagmatchen spelas i Boo KFUMs rackethall på fredag 27/10 kl 19:00.

JBTK

Matchen mot Hammarby var ytterligare ett fall framåt för JBTK. Bland de matcher som gick emot oss var antal mycket jämna. JBTKs första dubbelmatchseger bärgades. Dessutom var det nära att även den andra dubbelmatchen kunde vinnas. Med slutsiffrorna 11-9 i sista set vann dock Hammarby den matchen. Små marginaler minst sagt.

Boo KFUM F

Boos första omgång, från den 13/10, mot Djurgården är ännu inte inrapporterad och har i skrivande stund inte någon information om vad som hänt där. I andra omgången besegrade de Spårvägen med 4-8 på bortaplan där, kanske lagets starkaste spelare och lagkapten, Christier Godin vann sina tre singelmatcher.


 Referat

JBTK förlorar med 8-2 mot Boo KFUM.

Fredagskväll. Arbetsdag avverkad. Småtrött. Tacomys och godis i soffan?

NEJ!

På en fredagskväll spelar man bordtennis. I alla fall om man möter Boo KFUM på bortaplan.

Till Boo KFUMs fina rackethall begav sig Micke M, Boris, Li och Pär för att ta sig an ett, för kvällen, lite för starkt Boo. Efter de fyra första singelmatcherna var ställningen 3-1. Li var ytterst nära att vinna sin match, men förlorade på mållinjen efter en hård femsetare.

I de följande fyra singelmatcherna tog både Micke M och Pär ledningen med 2-0 i set. Tyvärr tappade båda två ledningen och förlorade matcherna med 3-2. Som tur var lyckades Boris vinna sin match - också efter en jämn femsetare.

Inför de båda dubbelmatcherna var ställningen 6-2 till Boo. Boo kunde dock relativt komfortabelt ro hem lagmatchen efter ha besegrat JBTK med 3-0 respektive 3-1 i dubblarna.

Summa summarum så vann Boo rättvist. Dock kunde slutresultatet, återigen, blivit lite jämnare med lite mer skärpa från JBTK.

Uppdaterad: 06 NOV 2017 19:07 Skribent: Pär Johansson
E-post: Adressen Gömd

pmjo IT AB

J-O Myhrbergs Byggservice AB

Stöd Jarlabergs BTK - Gräsroten

Gilla Jarlabergs BTK på Facebook

Postadress:
Jarlabergs BTK - Bordtennis
Mattias Carlsson, Trillans Väg 51
13149 Nacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: mattias.jbtk@gmail.c...

Se all info