Hoppa till sidans innehåll

Omgång 2: Hammarby G2 - JBTK


Inför omgång 2

Premiäromgången är nu avklarad. Efter lite "nätrullare-ut"-känsla från mötet med Spårvägen så är det dags att besöka Hammarby IF BTF G2 i klubbens och säsongens första bortamatch. Lagmatchen startar kl 16:00 och spelas i Kärrtorp.

JBTK

Sedan premiäromgången i söndags har klubbens träningslokal varit välbesökt - i det närmaste över-full-smockad! Därmed har det också blivit en hel del matchträning i dubbel. JBTK är laddade och revanschsugna!

Hammarby IF BTF G2

Liksom Spårvägen har Hammarby haft väldigt många lag deltagande i seriespel under den föregående säsongen. I förra omgången spelade Hammarby mot Tullinge - en match som kom att bli extremt jämn och som slutade 7-7. En gammal bekant till JBTK, Henrik H i Hammarby - vanligtvis tillhörande deras division 5-gäng, hoppade då in i laget och dominerade. Om denna HH även spelar i mötet med oss återstår att se.


 Referat

JBTK förlorar mot Hammarby med 8-5.

Laget för dagen var Alexander, Li, Pär och Joel. De tre förstnämnda åkte i samlad trupp till Kärrtorpshallen. Joel, som tidigare haft denna hall som hemmaplan, var redan på plats när de andra anlände.

Väl på plats mottogs JBTK av ett trevligt Hammarbygäng. Kaffe, läsk och bullar serverades direkt. Även om lagkapten Pär (för dagen) förespråkar fika efter lagmatchens slut så gled nog en och annan bulle/kaffe ner både innan och under spelets gång.

Ingen Henrik H i Hammarby denna gång, men väl en Sten-Åke, Ronnie, Ove och Andreas.

JBTK mot Hammarby
Singelmatcherna i fullfart. Alexander (närmast), Pär (mitten) och Joel (bortre bordet).

JBTK mot Hammarby

Efter de första singelmatcherna var ställningen 5-3 till Hammarby. Detta efter att Li, i sista matchen, kämpat till sig en vinst i en hård 5-setare.

Dubbelmatcher
Dubbelmatcher. Li och Alexander närmast, samt Joel och Pär vid bortre bordet.

Den första dubbelmatchen vann Joel och Pär efter ett stabilt samarbete. Lagmatchställning: 5-4. Den andra dubbeln avgjordes efter en oerhört jämn 5-setare, dessvärre till Hammarbys fördel. Lagmatchställning: 6-4.

Efter ytterligare tre singelmatcher kunde Hammarby avgöra lagmatchen med slutresultatet, 8-5.

JBTK tackar Hammarby och publiken för en trevlig pingiseftermiddag! Nu laddar vi inför nästa veckas möte med Boo.

Uppdaterad: 14 AUG 2018 21:42 Skribent: Pär Johansson
E-post: Adressen Gömd

pmjo IT AB

J-O Myhrbergs Byggservice AB

Stöd Jarlabergs BTK - Gräsroten

Gilla Jarlabergs BTK på Facebook

Postadress:
Jarlabergs BTK - Bordtennis
Mattias Carlsson, Trillans Väg 51
13149 Nacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: mattias.jbtk@gmail.c...

Se all info